Tidligere NIS-hemmelig agent: “Den græske statsminister er en tyv, og jeg har oplysninger” – interview af Mr. Seretis Grigoris på Focus FM 103.6

“Alle grækere har været ofre for tyveri. Faktisk har de, der røvede dem, de har gjort dem til statsministre” argumenterede på Focus FM 103.6 og på podcasten “Mod systemet” med Grigoris Seretis, den tidligere NIS-agent og eftersøgt i vores land, Emmanouil Hatziisavvas.

Den chokerende klage kom frem et par dage efter Mr. Hatzisavvas første optræden på Focus FM 103.6 i begyndelsen af november.

“Jeg vil referere til eksemplet med hr. Stavros Papastavros, som er statsminister i Grækenland i dag,” understregede den tidligere NIS-agent. “Denne herre er i Panama i et offshore-selskab. Jeg har oplysninger i mine hænder, som jeg udvekslede med panamanske agenter. Vi taler om en fælles mafia, der styrer vores land, efter at have røvet det. Jeg vil gerne rapportere til jer, at vi gør tyve til statsministre i Grækenland. Og jeg kalder ham en tyv. Lad ham sagsøge mig… hvis han kan”

Mr. Hatziisavvas sagde, at han har delt de støttedokumenter, han har, med de græske myndigheder, men som han sagde, ingen har truffet nogen handling, og oplysningerne i dem er heller ikke blevet brugt. Han tilføjede også, at nogle personer fra NIS valgte at sælge disse dokumenter, men som han understregede, er han ikke en af dem.

“Jeg taler med dig om den græske udenrigsminister, hr. Stavros Papastavrou, som er i Panama i et offshore-selskab sammen med bankfolk fra Goldman Sachs og HSBC, nærmere bestemt Konstantinos Lanaras, som har base i Genève og hr. Emmanuel Kavaudan fra Goldman Sachs, som er baseret i London. Disse herrer gav swap og lån til vores land, og med hr. Stavros Papastavrou er de i Panama og fordeler provisionerne. Milliarder af euro i swap-aftaler. Ingen anklager ønsker at lytte til mig, de lade som om jeg ikke eksisterer, de gemmer sig. Målet er at sætte mig i fængsel eller finde en skør til at skyde mig.”

Den tidligere NIS-agent hævdede, at udnævnelsen af Stavros Papastavros til statsminister blev foretaget, fordi han holder alle i hånden og kan kræve, hvad han vil. Som han påpegede, kan ingen røre ham, fordi han ikke “spiste” forsyningerne på titusindvis af millioner euro af sig selv, de blev delt, alle epolitikerne tog deres del, med det resultat, at Papastavrou har “skjulte papirer” i hans hænder, kontrollerer og afpresser alle, der har brug for det.

Det er vigtigt at bemærke, at Focus FM 103.6 ikke stemmer overens med eller abonnerer på Mr. Hatziisavvas klager, da den i skrivende stund ikke har de oplysninger, der henvises til af den tidligere NIS-agent, som bærer det fulde ansvar for hans krav. .

“Hvis der var anklagere og dommere, som ville være frie til at håndhæve loven, ville folk som Papastavrou ikke eksistere i Grækenland. Landet er styret af politikere, hvis interesser på en eller anden måde hænger sammen, deres ansvar er flettet sammen, og det ene dækker over det andet. Disse kendsgerninger, som jeg fortæller dig, er kendt af efterretningstjenesten, er kendt af anklagemyndigheden i Grækenland.”

Mr. Hatziisavvas gentog også, hvad han havde hævdet i sit nylige interview med Focus FM 103.6, vedrørende Panos Kammenos og det forhold, han havde til ham.

“Han var bare meget irriteret over, at jeg tog op og lækkede historien til offentligheden med levering af våben i Saudi-Arabien og hans forsøg på at tage provision fra våbenhandelen, og fordi han blev afsløret, kom han ud og sagde diverse vrøvl. Hvis Jeg var, som han kaldte mig, en agent for tyrkerne, jeg ville ikke være involveret nu, hverken med dig eller med Papastavrou, eller med nogen, jeg ville sidde i mit hjem i ro og mag og hygge mig. ikke har det godt, i dag er jeg tjener for at få et liv. Så alle bør lægge disse til side, og hvem der vil, skal behandle mig ordentligt inden for retsstatsprincippet,” sagde han.

“Jeg er meget ked af mit land. Jeg har efterladt en masse bitterhed. Alle leder efter mig, men for ikke at lade dem vide, at der er ulovligheder, de leder efter, at jeg forsvinder. Det er derfor, jeg er i Danmark og jeg er nødt til at informere myndighederne her også” vil hr. Hatziisavvas sige og afslutte diskussionen.


Kilde:focusfm.gr