Den græske efterretningstjeneste er også anklaget for forsøg på spionage mod borgere i Kongeriget Danmark.

Den absolutte antidemokratiske tilbagegang for de græske regeringer i Kyriakos Mitsotakis – Nyt Demokrati, Tsipras og Kammenos – Syriza/AN.EL. og af PASOK, ved at overtræde forfatningen, de grundlæggende rettigheder og demokratiske regler, bringer Grækenland uden for de europæiske landes demokratiske rammer.

Det er en rigtig skam i 2023, et europæisk land gennem sin nationale efterretningstjeneste (NIS), den græske efterretningstjeneste, med bistand fra anklagere som f.eks. den tilsynsførende anklager for appel i sagen om NIS, ulovligt og forfatningsstridigt, i overvågning, dossier, registrering af de personlige data, handlingen, den ideologiske identitet af journalister, advokater, embedsmænd, almindelige borgere både i Grækenland og i udlandet.

Ligesom casen nedenfor.

Grækenlands Nationale Efterretningstjeneste (NIS) bad krænkende og ulovligt den tidligere hemmelige agent Manolis Hatzisavvas om at efterforske ved at spionere på Kongeriget Danmarks territorium en dansk statsborger, som vi af sikkerhedsmæssige årsager præsenterer med sine initialer [J.A.] for hans involvering i en tophemmelig sag, der efterforskes af politiets og hemmelige tjenesters antiterrorenhed i Grækenland, og som vedrører terrorgruppen “Revolutionær Kamp”.

Den f. hemmelig agent Manolis Hatzisavvas, selv om han nægtede at foretage sig nogen ulovlig handling i Danmark, hvor han på tidspunktet befandt sig, uanset at denne NIS sendte ham fortroligt materiale gennem en særlig kommunikationskanal efter konsultationer med en hemmelig forbindelsesagent fra Antiterrorafdelingen.

f. hemmelig agent Manolis Hatzisavvas opfordrede derefter NIS-embedsmænd til at samarbejde med det danske politis antiterrorpoliti, men svaret, han fik, var, at de ikke stolede på det danske politi, og derfor udsendte en klassificeret materialeeskorte af særlig karakter hemmelige oplysninger til Manolis Hatzisavva i 2017 med de faktiske detaljer om den person, der er afbildet i det græske ID, som vi af sikkerhedsmæssige årsager præsenterer med hans initialer [ J. A. ] i det nævnte ID AZ 601679 (græsk identitetskortnummer)

EFTERNAVN PAPADOPOULOS

NAVN PÅ IOANNIS,

PATROS VASSILEIOS

MITROS CHRISTINA

HAN BLEV FØDT DEN 19.01.1985 I ATHEN, ATTICA, GRÆKENLAND.

UDGIFTSDATO 09.04.2008

UDSTEDT AF ILIOUPOLIS POLITI.


JA danish citizen on Greek Identity Card_watermark

Information.

Terrorgruppen Revolutionary Struggle er en græsk anarkistisk, antiimperialistisk byguerillagruppe kendt for sine angreb på græske regeringsbygninger og den amerikanske ambassade i Athen, og er blevet udpeget som en terrorgruppe af EU, græske og amerikanske myndigheder.

Optage

Som et resultat af et razzia udført af antiterrorpolitiet i Athen i januar 2017 på en terrorists skjulested (safe house) i Athen, blev der afsløret en masse information, en af dem viste sig at være relateret til statsborger i Kongeriget Danmark.

Under politiets razzia sammen med en anholdt eftersøgt terrorist ved navn Panagiota (Pola) Roupa, blev der fundet dokumenter og våben blandt dem og det græske identitetskort (græsk identitetskort) med græske detaljer og et foto af en borger i Kongeriget Danmark med initialerne [J.A.]

Anholdelsen af Pola Roupa fandt sted i de tidlige timer torsdag den 5. januar 2017 i en lejlighed på nr. 14 Zaimi Street i Ilioupoli, Athen.

Hun var efterlyst i næsten 2 år, efter den episodiske anholdelse af hendes partner Nikos Maziotis, levede den 48-årige “byrebel” to parallelle liv. På den ene side opdragede hun sin søn, som var 6 år gammel på det tidspunkt, mens hun på den anden side fortsatte sine aktiviteter, med at lede aktioner, røveriet af en bankfilial på “Sotiria” hospitalet og den mislykkede flugtplan af Nikos Maziotis fra Korydallos fængsler.

Det græske politi havde udstedt en dusør på 1.000.000 euro til hende, og hun var eftersøgt for deltagelse i terrororganisationer.

I lejligheden i Ilioupoli blev der også fundet håndskrevne sedler, falske og ægte id’er, mobiltelefoner, sim-kort, våben osv. udstyr på andre adresser i Athen, hvor der blev fundet ammunition, sprængstoffer, stjålne biler og mange andre elementer, sammen med arrestationen af hendes samarbejdspartner, en ung kvinde.