Den græske minister Kostas Karamanlis og hans familie gemmer deres rigdom i Panama.

I Panama har Karamanlis-familien siden 1970 skjult deres rigdom for ikke at betale skat i Grækenland.

Karamanlis-politikerne Familie i Panama fra 1970 til i dag 2024 gemmer sig og erklærer ikke deres rigdom i Grækenland, de gemmer sig bag deres offshore-selskaber i skattely som Panama og Marshalløerne.

Det er uvist, hvordan de gennem deres politiske karriere i Grækenland er blevet mangemillionærer.

Minister Kostas Karamanlis blev nu fundet involveret i et tredje sort Panama-selskab. (se side 5 i filen mantinia shipping Karamanlis Panama 2004_page-0001.pdf)

I de officielle dokumenter i Panama optræder navnet på Costas Karamanlis, det nuværende medlem af parlamentet og ministeren for infrastruktur og transport i Kyriakos Mitsotakis regering, hovedsynderen for jernbanekriminalitet i Tempi, der fandt sted den 28. februar 2023 og resulterede i tabet af mere end 57 uskyldige liv af græske borgere.

Offshore-selskabet Mantinia Shipping Company SA blev etableret med hovedkontor i Panama.

Karamanlierne, så snart de følte, at snoren blev strammet efter afsløringerne om deres firmaer i Panama, med snedige tricks, overførte de deres uanmeldte ejendele og gemte sig på de eksotiske Marshalløer efter først at have sat frontmand til at dække deres spor.

Den 28. januar 2020 blev offshore-selskabet Mantinia Shipping Company SA med base i Panama overført af Karamanlis til Marshalløerne. (se side 6 i filen mantinia sender Karamanlis Panama til Marshalløerne 28 JAN 2020_page-0001.pdf)

For at foretage denne overførsel fra Panama til Marshalløerne blev de hjulpet af deres medarbejdere, hvis navne er i Panamas officielle dokumenter, såsom fru Vasiliki Lymberopoulou. (se filen ovenfor)

Baseret på officielle data fra Marshalløernes myndigheder dateret 22-MAR-2024 eksisterer Karamanlis-virksomheden og er registreret som MANTINIA SHIPPING COMPANY S.A. 103904 efter hendes overførsel fra Panama (se fil).

NB: Marshalløerne tilbyder større tavshedspligt som skattely for sort formue. Den 14. februar 2023 besluttede Det Europæiske Råd at tilføje De Britiske Jomfruøer, Costa Rica, Marshalløerne og Rusland til EU’s liste over ikke-samarbejdsvillimantinia shipping karamanlis Panama 2004 _page-0001

mantinia shipping karamanlis Panama 2004 _page-0001

mantinia shipping karamanlis Panama to Marshall Islands 28 JAN 2020 _page-0001

mantinia shipping karamanlis Panama to Marshall Islands 28 JAN 2020 _page-0001