Space Hellas bestak den græske regering under premierminister Mitsotakis.

Space Hellas bestak den græske regering under premierminister Mitsotakis.

Dette er en forsvarsindkøbskontrakt for levering af ASPIS-selvbeskyttelsessystemet til F-16 kampflyene fra det amerikanske firma Litton, som var repræsenteret i Grækenland af Dimitris Manolopoulos med sit firma Space Hellas.

Kontrakten blev underskrevet i februar 1993, da premierministeren var Konstantinos Mitsotakis og forsvarsministeren var Ioannis Varvitsiotis. De er forældre til den nuværende premierminister Kyriakos Mitsotakis og shippingministeren Miltiadis Varvitsiotis.

Ifølge det amerikanske justitsministerium blev beløbet på 12.000.000 dollars betalt af Litton for bestikkelse for at sikre den græske regerings forsvarskontrakt, dette blev betalt af Litton til 4 fysiske og juridiske personer, hvoraf den ene var Dimitris Manolopoulos med sit firma Space Hellas . Space Hellas er stadig den officielle repræsentant for Litton i Grækenland. Den anden person var Konstantinos Konstantinidis, som også er involveret i Panama Papers og offshore-selskaberne Matti Consultant International og Isabela International.


LITTON_w

LITTON FILE_2023-07-18 172703_w

Space Hellas ledes i øjeblikket af børnene af Dimitris Manolopoulos, der bestak den græske regering med Mitsotakis premierminister, far til den nuværende premierminister i Grækenland Kyriakos Mitsotakis

De dokumenter, vi afslører om den langsigtede korruption i Grækenland, bestikkelsesskandalen og hvidvaskning af penge i den græske regering med deltagelse af Space Hellas bekræftes af et relateret spørgsmål til det græske parlament med indgivelsen af de relevante dokumenter af præsident Kyriakos Iosif Velopoulos. af den parlamentariske gruppe for Hellenic Solution – Kyriakos Velopoulos, parlamentsmedlemSpace Hellas i dag med premierminister Kyriakos Mitsotakis har modtaget en række offentlige kontrakter, og det vil ifølge oplysningerne være virksomheden, der skal påtage sig Grækenlands nye identitetskort, de nye pas mv.

Den græske dommer i denne sag demonstrerede “kvalitet” gennem sin undladelse, og fortsætter.

For god ordens skyld, distriktsadvokaten Giorgos Gerakis, selv om han havde alle beviser, en kopi af sagsmappen, som var blevet dannet af de amerikanske retslige myndigheder, samt en officiel meddelelse udstedt af den californiske anklagemyndighed med resultaterne af efterforskningen udført, sammen med beviserne, i slutningen gav han efter for pres fra regeringen og anklageskriftet for $12.000.000 bestikkelse til Mitsotakis græske regering blev begravet.

Lad os her minde om den strenghed, som den græske retfærdighed udviste over for mindre blomstersælgere.

Konklusion: I Grækenland er regeringsbestikkelse ordet “nøgleord”, der forener de korrupte, ligesom Grækenlands regering med premierminister Mitsotakis og virksomheden Space Hellas ejet af fru Manolopoulos, “tavshed” er det, der belønner de involverede og surrogatpersoner. Se Stavros Papastavrou, Grabowski – Maria-Eva Virginia hustru til den græske premierminister Kyriakos Mitsotakis et al.

På trods af alt dette er Grækenland et ligeværdigt medlem af Den Europæiske Union.