Skyggepersonlighed af ulovlige formueskjulningsaktioner fra de græske skattemyndigheder og deres “whitewashing”-tjenester.

Skyggepersonlighed af ulovlige formueskjulningsaktioner fra de græske skattemyndigheder og deres “whitewashing”-tjenester.

Man finder den nye statsminister Stavros Papastavrou involveret overalt, hvor der er et fænomen med korruption, lige fra Lagarde-listen, Panama-papirerne og Papadise-papirerne til Mareva Grabovski (Maria Eve Virginia Grabowski Mitsotakis), hustru til GR-premierminister Kyriakos Mitsotakis med aktiviteter i skattely i Caribien.

I 2015 pålagde High Wealth Taxpayer Control Center en bøde på 3.500.000,00 euro til Stavros Papastavrou for de “uanmeldte” 5,4 millioner dollars fundet på hans HSBC-bankkonti.

Stavros Papastavrou betaler bøden på 3.500.000,00 euro på samme måde, som et græsk familieoverhoved ville betale 1 liter mælk til sine børn.

Anklagerne i Grækenland frifandt ham dog for enhver anklage, selvom anklagerne var anderledes end dem, de skulle have prøvet mod ham. Anklagere med deres beslutninger, de vender, beviser for os omfanget af korruption i Grækenland.


PAPASTAVROS PANAMA 2_w

PAPASTAVROS PANAMA 3_w

PAPASTAVROS PANAMA 4_w


Senere fik Papastavrou også ret i de administrative domstole, og bødepengene på 3.500.000,00 euro blev returneret, alt dette, selvom dokumenterne om ulovlige aktiviteter, fortielse af formue fra de græske skattemyndigheder og “whitewashing”-tjenester kunne fylde kufferter.

Forholdet til Mareva Grabovski – Mitsotakis.

Nært medarbejder til Mareva Grabovski (Maria Eve Virginia Grabowski Mitsotakis), hos MG CAPITAL ADVISORS ANONYMOUS COMPANY PROVIDING CONSULTANT SERVICES, med den karakteristiske titel MG CAPITAL ADVISORS, som de grundlagde i 2007.


Blandt andre Mareva Grabovski og Stavros Papastavrou deltog i selskabets bestyrelse. Papastavrou forblev i selskabets bestyrelse indtil august 2012. Selskabet blev omdøbt til Zeus+Dione, som det er den dag i dag.

Efter afsløringerne trådte Mareva Grabovski i juni 2020 tilbage fra ledelsen af virksomheden.

Stavros Papastavrou kan også findes som advokat for Voyager 360 Ltd-fonden, som styrede Grabovskis offshore-selskab, Eternia Capital Management, som var med i Paradise Papers internationale korruptionsskandale.


Stavros Papastavrou deltog fra 2005 til 2014 i bestyrelsen. af de panamanske virksomheder, Green Shamrock Foundation og Diman Foundation, mens han fra 2006 blev vicepræsident for Aisios fonden, der stadig eksisterer i dag.

Konstantinos Lanaras og Spyros Metaxas deltog også i Aisios Foundation. Spyros Metaxas var advokaten, der var blevet anklaget for hvidvaskning af penge på grund af den ulovlige aktivitet af Grækenlands tidligere generalsekretær for våben, Antonis Kanda.

En bemærkelsesværdig kendsgerning er, at Goldman Sachs bankmand Emmanuel Gavaudan deltager i det samme offshore -selskab i Panama Aisios Foundation sammen med Stavros Papastavrou..


Samtidig var Stavros Papastavrou, han var også den diplomatiske rådgiver for Antonis Samaras, han var aktivt involveret i, hvad der skete i Maximos på det tidspunkt og især i diskussionerne med trojkaen. Det blev vurderet, at han kendte så få som de “varmeste” punkter i forhandlingerne, samtidig med at han havde et komplet billede af forudsætningerne. Bytte med Goldman Sachs gav og tog ukontrolleret, i sidste ende kaldte alle disse penge på de græske skatteydere til at betale regningen.

Papastavrou erklærede oprindeligt et hukommelsestab… og på spørgsmål fra journalister, der lavede researchen, svarede han, at han ikke huskede virksomhederne. Senere, og efter at dokumenterne så dagens lys, blev Stavros Papastavrous hukommelse “rettet”, hvilket resulterede i, at han hævdede, at han lavede dem for “tofamilievenners regning”, uden at høste økonomiske fordele.

I et firma i Panama finder man også familiemedlemmerne til den græske statsminister Stavros Papastavrou.

Brigita Papastavrou-Levi, Panagiotis Papastavrou og Xenia Papastavrou


Panama Οικ μπριγκιτα παπασταυρου (2)_w


Panama 2007 μπριγκιτα παπασταυρου (1)_w


Stavros Papastavrou glemte at fortælle grækerne, at han blev rejst med penge fra Panama, stjålet, ligesom den afdøde græske forsvarsminister Panos Kammenos.

Stavros Papastavrou dimitterede fra College of Athens, studerede jura i Athen og tog en kandidatgrad på Harvard, alt dette blev betalt med penge fra Panama, stjålet og godt gemt i Panama penge fra græske skatteydere – græske stat, fra hans familie.

Brigitta Papastavrou-Levi er tilfældigvis også en nær ven af den anden “ekscellensminister” Adoni

Alt ovenstående er bekendt med Grækenlands nationale efterretningstjeneste (NIS) og landets anklagemyndighed.