Græsk mafia

Grækenlands premierminister Kyriakos Mitsotakis, den afdøde premierminister, hr. Alexis Tsipras, fordømmer dig på den klareste måde fra gulvet i det græske parlament, at du er lederen af den græske mafia, du svarer ikke, du gemmer dig.
Alle sammen, se altid andre steder, selvom de kriminelle er rapporteret ved deres navne for mord i Grækenland, som tilfældigvis er medlem af EU?Spyros Ninos er en officer fra det græske politi med ekspertise i terrorbekæmpelse, med indsats i Grækenlands efterretningstjenester (NIS), og han var den, der var ansvarlig for sikkerheden for Mitsotakis-familien og Grækenlands premierministre i 15 år, der vidnede i et radio- og tv-interview og fortsatte med afsløringer om den kriminelle aktivitet af berømte, politiske personer, han kender, ved at sige følgende:

“Nogen er nødt til at tale, Mareva (premierministerens hustru), gav ordre til at dræbe dig, ved du det ikke?”

sagde den græske politibetjent Spyros Ninos til journalisten Stefanos Chios, der har været offer for et mordforsøg, forbliver uopklaret den dag i dag, ligesom mange andre mord, der involverer politiske spørgsmål-interesser.KLAGE MED NAVNE PÅ DRÆBERNE I GRÆKENLAND.
“Dimitriadis tilbød mig penge for at dræbe folk”,


Den græske politibetjent Spyros Ninos afslørede i en klage, som efter at have afvist sagde, at han også har til sin rådighed (USB) stokke med premierministerens nevøs kontroversielle samtaler med underverdenens gangstere.

Værd at nævne var Grigoris Dimitriadis, udover at være nevø til premierminister Kyriakos Mitsotakis, generalsekretær for den græske regering, samtidig var han den politiske leder, ansvarlig for landets efterretningstjenester (NIS), som trådte tilbage efter afsløringen af den ulovlige overvågning af græske politikere med brug af Predator-systemet sammen med Panagiotis Kontoleontas Kommandør for landets efterretningstjenester.

I det samme show med sit vidneudsagn understregede den græske politibetjent Spyros Ninos, klagende, at “premierministerens kone trækker i alle tråde på alle niveauer”, Mitsotakis kan ikke være uvidende om alt dette”

“Mareva Grabovski beordrede mordet på Chios, Dimitriadis henrettede det med mafiabøllerne. Jeg tog afsted, fordi jeg ikke kunne tjene mordere.”

Efter ovenstående offentlige klager bliver den 38-årige Dimitris Ninos, søn af den græske politibetjent Spyros Ninos, et par dage senere myrdet med et 9 mm kugleskud i hovedet.Foto fra Alpha tv-reportage, der dækkede mordet på Dimitris Ninos, søn af den græske politibetjent Spyros Ninos, der fordømte mordene og premierministerens kone, Kyriakos Mitsotakis, sammen med Grigoris Dimitriadis, nevø til premierministeren, generalsekretær for den græske regering, politisk overordnet for Grækenlands efterretningstjenester.Siden da har intetanende anklagere handlet, som om intet sker, og beviser endnu en gang virkeligheden i Grækenland, de facto à la carte loven, handlingen og rollen som højesteretsanklageren i den græske mafia – Grækenland er medlem af det europæiske Union.Hvad er loven i Grækenland til?

Et rimeligt spørgsmål, der bør besvares af hr. Isidoros Dogiako, chefanklager for Grækenlands højesteret? Som ex officio “kritiserer” og stiller til ansvar, hvis ikke hele, mindst halvdelen af straffeloven.

Menneskeliv i Grækenland. -Offentlige afleveringer af mord og drabsforsøg.

Der rapporteres om mord, forbrydelser, der skader det højeste gode, som straffeloven er opfordret til at beskytte, selve forfatningsordenen, loven og chefanklageren for højesteret i Grækenland var desværre i selskab med de nuværende anklagere som farisæere -” Blinde guider – dem, der sir myggen ud og sluger kamelen”, og det er sådan, den græske mafia af politikere og forretningsmænd i Grækenland handler uhindret, hvilket resulterer i, at familier sørger over deres myrdede medlemmer.