Aktionær og BoD i et offshore-selskab i PANAMA, er den græske minister for infrastruktur og transport, Kostas Ach. Karamanlis (Nea Demokratia)

Kosta Ach. Karamanlis
græske minister for infrastruktur og transport,

I PANAMA med en hemmelig offshore-virksomhed, findes den græske minister for infrastruktur og transport, Κostas Karamanlis.

Με offshore εταιρία στον ΠΑΝΑΜΑ ο Κώστας Καραμανλής υπουργός Υποδομών κ...

Aktionær og BoD i et offshore-selskab i PANAMA, er den græske minister for infrastruktur og transport, Kostas Karamanlis (Nea Demokratia). Han er endnu en græsk politiker, der burde være i fængsel, men er blevet minister i et Grækenland, med dyb korruption inden for det græske retssystem.

Kostas Karamanlis har afgivet falsk skatteerklæring og i overensstemmelse med den græske lov og straffelov, skulle han i det mindste have været afskediget fra sine ministerpligter og henvist til en kriminel domstol, der ville have dømt ham til fængselsstraf for at gøre en ende på hans (kriminelle) forbrydelser.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧ. ΚΩΣΤΑ 89194 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 2016

Med den samme straffelov idømmes græske statsborgere fængselsstraffe for meget mindre lovovertrædelser,f.eks. blev en 15 årig pige arresteret for salg af 15 roser, da hun ikke havde licens.

υπόθεση 15 τρiανταφυλλα χωρις αδεια συλληψη