I Grækenland licenserer de statslige myndigheder virtuelle projekter, forsvinder poster i Rhodos kommunes finansielle bøger.

Virksomheden Wind Park of Rhodes S.A. med base i Rhodos kommune efter tilladelsen i 1998 og indtil 2003, som har fuldført projektet, som er banebrydende for tiden. Det er en WP Power Plan fra brugen af vedvarende energikilder, specifikt vindkraft, beliggende i Mount Attavyros på Rhodos Island, South Aegean Region, Grækenland.

For at tjene projektet, før projektets start og implementering, blev der anlagt et adgangsvejnetværk med finansiering og færdiggørelse fra ressourcer og midler fra virksomheden Wind Park of Rhodes S.A., uden brug af offentlige midler.Alle projekter og udgifter er certificeret.

Både Rhodos kommune, som er aktionær med 10 % af aktierne i Wind Park of Rhodes S.A. som et resultat af en DONATION foretaget af Hatzisavvas-familien, såvel som administrationen af den sydlige ægæiske region havde taget varsel og var gået videre med de relevante projekttilladelser.

Efter næsten 10 år genlicenserer de statslige myndigheder, Rhodos kommune og de regionale myndigheder i det sydægæiske område (efterfølgende) det samme værk/projekt, som allerede eksisterede i virksomheden Wind Park ofNogle af dem er også blevet inkluderet i offentlige enheders midler med ukendte detaljer om, hvordan disse midler blev udbetalt og brugt til projekter, der allerede eksisterede og var blevet betalt af Emmanuel Ath. Hatzisavvas Formand og administrerende direktør for virksomheden Wind Park of Rhodes S.A.

Sammen med de virtuelle projekter, der efterfølgende er godkendt af myndighederne, dvs. administrationen af den sydlige ægæiske region, forsvandt specifikke poster i Rhodos kommunes finansielle bøger vedrørende aktierne til en værdi af 1.500.000 euro i Wind Park of Rhodes S.A.. som Rhodos Kommune har modtaget i GAVE fra Hatzisavvas-familien.Selvom anklagemyndigheden blev informeret og modtog relevante stævningsrapporter fra selskabets lovpligtige præsident og administrerende direktør Emmanuel Ath. Hatzisavvas, de handlede ikke lovligt.

Som det er velkendt, modtager anklagemyndigheden i Grækenland stævningsrapporter med detaljerede rapporter, herunder beviser for økonomisk kriminalitet, som ifølge K.P.D. (Straffeplejeloven) karakteriseres ex officio, blandt mange andre lovbestemte handlinger af kriminel karakter og sætter dem i Arkivet med særlige “alkymier” mest åbenlyst med erstatning, som de kalder en anklagemyndighed. (Se anklager Dimitris Ferentinos)

Ligeledes i tilfældet med Wind Park of Rhodes S.A., hvordan kan de ellers retfærdiggøre alle disse nonsens ovenfor, kriminelle handlinger.

Landets premierminister, Kyriakos Mitsotakis, drager ligesom de tidligere informanter og “kendere” af Forbrydelserne stadig fordel af og nyder i enhver lejlighed hinandens selskab.

Se foto borgmester i Rhodos premierminister og regional guvernør i det Ægæiske præfektur.

Hvis dette ikke kaldes tidløs korruption, fordomsfuld kriminalitet, kriminalitet i alt, hvad er så meningen med ordet kriminalitet ifølge loven i Grækenland, et medlemsland af EU?