Hvem skal nu dømme den græske anklager?

Hvem skal nu dømme den græske anklager?

Misforståelse af anklageren med chefen for den græske nationale efterretningstjeneste (NIS), afslørede deres forbrydelser.

Journalisten Kostis P. Papadiochos skrev i avisen “I KATHIMERINI” den 04.05.2018, hvad der blev betroet ham af direktøren for NIS – Grækenlands hemmelige tjeneste hr. Ioannis Roubatis a.k.a. ”Onkel”, havde de tilsyneladende ikke aftalt indholdet med Græsk anklager…


 

Her understreger vi det faktum, at den græske hemmelige agent for Nationale efterretningstjeneste (NIS)IS, der opererer i Tyrkiet, de nævner i deres artikel https://archive.ph/RKK2H#selection-1409.0-1409.26 er hr. Emmanouil Hatzisavvas fra Agios Isidoros, Rhodes og samtidig gang en eftersøgt person med en international arrestordre fra den samme anklagemyndighed i Grækenland.

Den græske anklager skjuler sig i dag for hændelsen og overser forbrydelserne, mens den tidligere guvernør for Secret Service i dag administrerer flere titusinder af euro som investor sammen med sin kone. https://www.greekcorruption.dk/da/ungle-john-giannis-roubatis-tidligere-chef-for-den-nationale-efterretningstjeneste-nis/ De pågældende penge kommer fra magtfulde politiske kilder i et land, hvor en Græsk nøglevidne i en større narkotikasag blev fundet død sammen med sin hund i sin lejlighed. https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/313739_noor-one-sto-ntoympai-nekros-o-dekatos-xehasmenos-martyras

Planlæg at underminere EYP

En thriller bag kulisserne, der har til formål at underminere NIS og dets øverstbefalende Yiannis Roubatis og den mulige involvering af tredjelande “uvenlig” over for Grækenland er i fuld gang i udkanten af ​​Katehaki Street, ifølge en topembedsmand fra National Intelligence Service .

Ifølge ovenstående oplysninger har to personer, der tidligere var “forbundet” med det, samt en kvinde rollen som orkestrator i forsøget på at destabilisere NIS. Som NIS-embedsmanden siger, “er en underjordisk krig startet fra en parastat baseret på organiseret kriminalitet, spionage eller begge dele”.

Den første nøgleperson i sagen er en tidligere NIS-fagforeningsmand, med en katalytisk rolle i fortiden i begivenhederne i Katehaki Street, som er blevet permanent opsagt, og hvis kontakter er blevet rejst alvorlige spørgsmål. Den særlige tidligere ansat i NIS blev fundet at være i besiddelse af tusindvis af klassificerede dokumenter, mens han er blevet anklaget for svig og for ulovlig indblanding i en datafil, specifikt i psykometriske tests af kandidater til rekruttering, hvoraf nogle som kilden til tjenesten angiver, er blevet fundet selv på… et universitet i udlandet.

Den anden person bor i udlandet, da han er blevet dømt for bedrageri i Grækenland, men det land, han er bosat i, nægter at udlevere ham. Ligesom den første er den rettet mod NIS og dens administration, fordi det blev besluttet at stoppe samarbejdet med ham. Konkret boede han i 2011-2014 i Istanbul, og så nævnte han, at han var kommet i kontakt med den tyrkiske efterretningstjeneste-MIT og sendte beskeden til Athen, at han ønskede at samarbejde med NIS. Faktisk kontaktede NIS ham, trænede ham i to dage på Kos Island og tildelte ham en “operatør” på Rhodos. Men fra midten af ​​2015 blev det konstateret, at han ikke havde noget væsentligt at bidrage med, og samarbejdet med ham blev stoppet. Den tredje person er en kvinde, der angiveligt er i familie med sidstnævnte.

Samtidig er der som “baggrund” også “Pythia”-sagen, som er ved at blive efterforsket af justitsministeriet og på sin side om forsøget mod den daværende premierminister Kostas Karamanlis, hvor den højeste kilde til NIS udtrykker bekymring om de dimensioner, den har taget. Og dette som det siges til trods for, at der ifølge oplysninger findes et NIS-dokument fra 2009, som ikke har set dagens lys, hvori det vurderes, at de oplysninger, der er givet til Athen, ikke engang er delvist bekræftet. . Tværtimod angiver dokumentet den vurdering, at målet for den person, der fremlagde det relevante materiale, ikke var andet end at vildlede de græske myndigheder.

Som nævnt ovenfor siges det fælles mål for de personer, der er relateret til forsøget på at destabilisere NIS, at være dets øverstbefalende, Yiannis Roubatis. Det cirkulerer således i baggrunden, at “oplysninger”, hvorefter: For det første ejer en slægtning til ham i det nordlige Grækenland et selskab, der promoverer “gyldne visa” til tyrkiske statsborgere snart vil komme frem i lyset. For det andet har han 20 virksomheder i Italien, som han smugler migranter igennem. For det tredje er chefen for NIS involveret i en sag om seksuel chikane.

Som en top NIS-kilde siger, er tjenesten blevet fuldstændig lukket, og nogle mennesker vil ikke have det…