‘Ungle John’ – Giannis Roubatis tidligere chef for den nationale efterretningstjeneste (NIS)

Giannis Roubatis var i sin egenskab af chef for den nationale efterretningstjeneste (NIS) en af ​​dem, der var ansvarlige for ødelæggelsen af ​​spionagenetværket i Tyrkiet for at tjene Tyrkiets og deres arabiske samarbejdspartneres interesser.

Spionagenetværket i Tyrkiet blev skabt af den hemmelige agent for NIS Emmanouil Ath. Hatzisavvas.

I dag er ‘Ungle John’, også kendt som Giannis Roubatis, tidligere chef for den nationale efterretningstjeneste (NIS), sammen med sin kone SAVVA (Roubatis) MARIA CHIEF EXECUTIVE OFFICER med ID.039717 til at lede et græsk investeringsselskab med navnet DRUZY REAL ESTATE – EJENDOMSDRIFTS ENKEAKTIONÆR, som har en aktiekapital på 20.600.000 Euro.


εταιρεια Ρουμπατη και συζηγου_wc

SAVVA (Roubatis) MARIA

Den 75-årige Giannis Roubatis (født 03-07-1948) har udover spionnetværket i Tyrkiet, som han ødelagde, også ødelagt en vital position for landet i Komotini, efter at direktøren for NIS Aggeliki Roussou blev tvunget til at træde tilbage efter den uberettigede opførsel af hans leder og chef for NIS Giannis Roubatis for at give efter for sine ældre og syge seksuelle fantasier, fordi han ikke kunne holde dem tilbage efter sine daglige kemisk assisterede impulser.

Den højtstående medarbejder i den nationale efterretningstjeneste, Angeliki Roussou, har sagsøgt chefen for NIS, Giannis Roubatis, for seksuel chikane, og retssagen i sagen er et spørgsmål om tid.

Giannis Roubatis var kendt for at være en mand fra de berygtede Koskotas og ansvarlig for overførslen af ​​de sorte penge, han brugte til at bestikke GR politiske parti PASOK og regeringsembedsmænd, en sag, der førte til diskussionen om ophævelse af hans immunitet af den europæiske Folketinget på det tidspunkt.

Giannis Roubatis under PASOK havde hjulpet med en række ulovlige handlinger, der bragte det og en stor personlig fordel, derfor ejendommene i Lagonisi, Grækenland i dag.

Sidst er Giannis Roubatis i regi af en græsk non-profit virksomhed kaldet European Institute of Culture and Education – EIPE er ejer af nyhedsportalen EurActiv (www.EurActiv.gr), hvor han har mulighed for at skabe falske nyheder om, at andre gange bagvaskelse til skade for deres modstandere.

NB: Alt EurActiv (www.EurActiv.gr) og EIPE og regionalt samarbejde (www.regional-cooperation.eu), er finansieret af europæiske og græske offentlige midler og sponsoreret af farmaceutiske virksomheder mv. mange kendt for skandaler for bestikkelse af embedsmænd og græske politikere.