Hellenic Spionage Network i Tyrkiet.

Det græske spionagenetværk i Tyrkiet, som var blevet etableret af den tidligere agent for NIS Emmanouil Ath. Hatzisavvas blev kronet med stor succes, da Tyrkiets sikkerhed var blevet en strainer.
En af disse succeser var adgangen til Tyrkiet ad søvejen, overførslen af materiale og personer med mulighed for officiel ind- og udrejse fra Tyrkiet uden identiteter og med data fra græske identitetskort, som tjente hemmeligholdelsen af operationerne, da de blev suppleret selv af de græske spioner selv som hver operation tjente.


SOS ανοικτα

Alt dette indtil administrationen af den nationale efterretningstjeneste (NIS) under Giannis Roubatis besluttede og lukkede netværket i Tyrkiet og dermed tjente Tyrkiets og deres arabiske allieredes interesser.Senere blev den tidligere kommandant for NIS Giannis Roubatis sammen med araberen Tahnoun bin Zayed Al Nahyan, leder af efterretningstjenesterne i De Forenede Arabiske Emirater, fundet til at lede et firma med 25.000.000 euro i Grækenland med den manager, hustruen til Giannis Roubatis .
BEMÆRK: Kaptajn Vasilis Georgiadis blev fundet død med sin hund i De Forenede Arabiske Emirater. Vasilis Georgiadis var det 10. vidne i sagen, Noor 1 er fundet død.