Koldblodige mord på kurdiske kvinder udført af tyrkiske soldater

Hemmelig audiovisuel fil fra den græske NATIONAL INTELLIGENCE SERVICE (NIS)

Videoen er en live på kamera, der viser de koldblodige mord på kurdiske kvinder udført af tyrkiske soldater.

Filen er et produkt af aflytning af en tyrkisk soldats mobiltelefon, der optager de koldblodige mord på de kurdiske kvinder i den bjergrige region i det østlige Anatolien, Mardin, og de nærliggende provinser Batman, Diyarbakir, Siirt, Sanliurfa og Sirnak i Tyrkiet.Videoen med tyrkiske soldaters koldblodige mord på kurdiske kvinder, selvom den er faldet i hænderne på NATIONAL INFORMATION SERVICE (EYP) af f. hemmelig agent Emmanouil Ath. Hatzisavvas, hvis administration, ledet af Giannis Roubatis, besluttede at skjule mord, der blev udført live på kamera af tyrkiske soldater, der handler under disse ordrer, på trods af beviser for Den Europæiske og Internationale Domstol for de umenneskelige handlinger, dvs. ikke tage kurdiske fanger, alle henrettet ved siden af.

Konklusion: Tyrkiet har ingen plads i den vestlige civilisation mangel på vestlige værdier og kultur, det kan ikke anerkendes af nogen stat af nogen valgt premierminister i EU og den vestlige verden, fordi det er en morderisk stat, sådan som Saudi-Arabien er bl.a. .

Denne video med optagelsen af ​​flere koldblodige mord på kurdiske kvinder udført af tyrkiske soldater kan hverken retfærdiggøre eller skjules af politiske spil eller alliancer, hverken det europæiske folk.

Alt det kan kun bruges til at dække over grusomhederne, forbrydelserne og forbryderne, og gøre sig selv til medskyldig.