Store spionagesucceser for den græske nationale efterretningstjeneste-NIS

En af de store succeser for den græske nationale efterretningstjeneste-NIS var netværket i Tyrkiet, som blev bygget og veletableret af NIS-agenten Emmanouil A. Hatzisavvas, hvilket resulterede i mange handlinger. En af dem var beslaglæggelsen af ​​data fra det tyrkiske indenrigsministerium på et uanet tidspunkt, mens de opererede i Tyrkiet, med det resultat, at NIS kender alle detaljerne om tyrkiske borgere i realtid.

Disse data blev grundlaget for at søge efter information om tyrkiske kriminelle, embedsmænd fra de tyrkiske væbnede styrker, MIT-agenter, folk af Muhammed Fethullah Gülen – Gulenister, osv.
Således kunne NIS kende identitetsdataene for selv den tyrkiske general HULUSI AKAR, chef for den 29. tyrkiske hær og nuværende forsvarsminister.


Kommandøren for NIS Giannis Roubatis besluttede og afviklede, af sande årsager ukendt indtil i dag, netværket af græske agenter i Tyrkiet og argumenterede officielt og stoppede handlingen fra den hemmelige agent Emmanouil A. Hatzisavvas i frygt for, at de vigtige resultater af spionage han leverede. kunne skade NATO-forbindelserne i Grækenland og Tyrkiet, fordi det bilaterale forhold var udviklet i vid udstrækning, for at løse tvister, sammen med den fælles udnyttelse af Det Ægæiske Hav.