Hvem er YASAM AYAVEFE, de gjorde til græsk?

Med den hidtil ukendte ‘pris’, fordi en sådan ulovlighed af ingen anden grund kan retfærdiggøres, tildelte de den 14. juni 2022 honorær naturalisation til udlændingen såkaldt YASAM AYAVEFE af MEHMET født den 27-9-1983 i Adana, Tyrkiet.

Dette blev gjort, fordi PRÆSIDENTEN FOR DEN GRÆKE REPUBLIK Fru KATERINA SAKELLAROPOULOU i tankerne om, at udlændingen YASAM AYAVEFE har ydet fremragende tjenester til landet, med sine investeringer og udvikling af sin forretningsaktivitet, har han bidraget til at støtte den græske økonomi ved at fremme den i de internationale finansielle kredse og derfor tildelingen af ​​græsk statsborgerskab til ham kan tjene landets enestående interesse i forbindelse med den strategiske styrkelse af den græske økonomi.

Men YASAM AYAVEFE fra MEHMET født den 27-9-1983 i Adana, Tyrkiet er en SØGNET PERSON af INTERPOL med en rød meddelelse for ulovlige spilsager i Tyrkiet og i den tyrkiske republik Nordcypern-TRBK (uanerkendt stat, fordi det er den del af Cypern, der er under tyrkisk besættelse i strid med international lov), samt for efterforskningen for dobbeltmordet på kasinoejeren Halil Falyalı og hans chauffør i TRNC. YASAM AYAVEFE fra MEHMET er eftersøgt som bagmanden bag planlægningen og anstiftelsen af ​​dobbeltmordet.Bortset fra de kriminelle aktiviteter, som YASAM AYAVEFE er involveret i, og det faktum, at YASAM AYAVEFE har mindst 4/fire nationaliteter mere udover den tildelte græske nationalitet, er disse nationaliteter nemlig de første i TRNC’s pseudostat, som iflg. hans udtalelse føler han sig som et hjemland i sit hjerte, han har stadig den tyrkiske nationalitet, den serbisk-montenegrinske nationalitet og den Dominikanske Republik statsborgerskab, selvom han erklærer sin permanente bopæl for at være England, det faktum, at YASAM AYAVEFE ikke eksisterer på det tyrkiske Folkeregisteret er af stor og særlig betydning.


 


Ifølge databasen, kapret system af GR NIS (EYP) agenter fra den tyrkiske nationale folketælling, som vi har i GR NIS (EYP) i dag, eksisterer YASAM AYAVEFE ikke, bortset fra en blev født efter 2015.Mens navnet MEHMET AYAVEFE, som de ønsker at vise som hans far, eksisterer erklæret i Adana, Tyrkiet.Sagen bliver endnu mere interesseret, når oplysninger ønsker, at YASAM AYAVEFE skal være iransk.

Når alt kommer til alt, hvem YASAM AYAVEFE blev naturaliseret som græker og borger i EU?


ΦΕΚ yasam

companies_house_document servia montenegro

companies_house_document dominican

companies_house_document turkish