Kommandøren for græsk efterretningstjeneste NIS forrådte en græsk spion til tyrkerne.

Yiannis Roubatis, tidligere øverstbefalende for NIS, forrådte den græske agent for den nationale efterretningstjeneste (NIS) til tyrkerne, foregik med udvekslinger.

Dette er den eneste måde at retfærdiggøre stor rigdom af ​​Yiannis Roubatis i dag, som fra en ukendt journalist blev chef for de hemmelige tjenester i Grækenland, hvilket resulterede i smugling af statshemmeligheder, så i dag er vores Roubatis dukket op som en stor forretningsmand og udøvende magt. af arabisk-pro-tyrkiske interesser med intens aktivitet på græsk territorium.

Den nationale skade forårsaget af Rubatis på spionagenetværket i Tyrkiet skabt af den græske spion Emmanuel Ath. Hadjisavvas, oprindeligt fra Agios Isidoros Rhodes, er uden fortilfælde.

Her er et karakteristisk faktum, der viser den enorme størrelse af både spionagepenetrationen af ​​spionen Hadjisavva og den nationale skade forårsaget af Yiannis Roubatis som chef for NIS.OVERSÆTTELSE

Fra: Ayşe ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ [mailto: ayseΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@ttmail.com]

Sendt: torsdag den 25. oktober 2014 13:32

Til: ‘E.A.Hatzisavvas’

Cc: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ-tr.com;

Emne: MSG RE: Kommunikation og INFO med opdatering

Betydning: Høj

KÆRE MONALİS, MIN BRODER SPØRG MIG OM AT INVE DIG TIL ANKARA, HVIS DU VIL VÆRE I TÜRKİYE NÆSTE UGE. DIN MOBIL LUKKET HAN PRØV AT RINGE DIG INTET SVAR. YOUKNOW ER DEN STORE ÅBNING AF PALADSET, SOM VI BYGGER SAMMEN MED ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ VORES PRÆSIDENS KONTOR. DET ER OGSÅ FERIE, OG HVIS DU KOMMER LAD OS VEDE.

MED VENLIG HILSEN

AYŞE ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ