Den græske delegation til NATO læser greekcorruption.dk

Den græske permanente delegation til NATO har base i Bruxelles, den ledes af Ioannis-Miltiadis Nikolaidis, NATO-ambassadør, og han og hans team læser ivrig og bliver informeret om korruption i Grækenland fra  greekcorruption.dk


Gammel kending.Hr. Ioannis-Miltiadis Nicolaidis var på “listen over mål” for NIS i sin egenskab af rådgiver for Ambassade A’, A4 Direktorat i Tyrkiet i 2012-2014., en aktionsperiode i Tyrkiet af f. NIS-agent Manolis Hatzisavvas.

Det var det tidspunkt, hvor den tidligere NIS-agent Manolis Hatzisavvas blandt andre sager efterforskede de græske konsulære myndigheder i Tyrkiet for smugling af udstedelse af græske Schengen-visum til illegale tyrkere, syrere osv. nationaliteter. Tjenesterne blev leveret mod et gebyr. Det var en af måderne, hvorpå terrorister lykkedes og infiltrerede EU med kendte resultater.

Hr. Ioannis-Miltiadis Nicolaidis havde intet at gøre med disse kredsløb og smugling af udstedelse af græske Schengen-visum, fordi han ikke var en “person” tilhørende Yiannis (Giannis) Roubatis, som har beriget sig selv fra en række ulovlige aktiviteter, mens han var Guvernør for NIS. I dag er Yannis Roubatis stråmand (Straw man) i en stor virksomhed med UAE/Dubais hemmelige tjenesteinteresser til en værdi af millioner af euro sammen med sin kone i Grækenland

Det eneste, der er sikkert, er, at de har besmittet deres rede, og Grækenlands regering holder ikke engang forstillelsen op, især anklagemyndigheden, der, mens de har været vidne til forbrydelser i stedet for at handle som foreskrevet af loven, har engageret sig i en kamp for at dække op for den græske regerings politikeres forbrydelser. Bortset fra Panama, kan Caymanøerne og forfalskninger ikke gemme sig for lyset.

Hvad angår landets sikkerhed, diskuterer vi det ikke, med deres ligegyldighed og amatørisme, siger vi kun, heldigvis er tyrkerne allierede med Grækenland i NATO, selvom vi har udspioneret dem i årevis nu.