Det græske udenrigsministerium forfalsker officielle dokumenter fra Det Europæiske Råd.

Endnu et forfalsket offentligt dokument brugt af et ministerium i Grækenland blev fundet. Denne gang er det ikke Forsvarsministeriet med Panos Kammenos som minister på det tidspunkt, hovedpersonen i sagen om korruption ved levering af krigsmateriel til S. Arabien, men Udenrigsministeriet.

I det nævnte officielle dokument fra Det Europæiske Råd-GRECO, som på det officielle sprog tydeligt er skrevet ordet Offentlig (Δημόσιο), har Grækenlands Udenrigsministerium skrevet ordet Fortroligt (Εμπιστευτικό) i oversættelsen, der erstatter ordet Offentlig (Δημόσιο) , forfalskning af det officielle dokument fra Det Europæiske Råd-GRECO.Selvom teksten som helhed ikke er blevet grundigt kontrolleret, er det faktum, at ordet “Fortroligt” på første side af GRECO-rapporten fra Europarådet er tilføjet af det græske udenrigsministerium, med enkle ord er dette en sag om forfalskning af et offentligt dokument.

Dette er den fjerde evalueringscyklus for Grækenland af Det Europæiske Råd-GRECO, det har at gøre med forebyggelse af korruption i forhold til medlemmer af parlamentet, dommere og anklagere, og de specifikke dokumenter udgør den anden overholdelsesrapport for Grækenland godkendt af den 85. dets plenarmøde


GrecoRC4(2019)25-Final-eng-Greece-PUBLIC.docx_watermark

sos GrecoRC4(2019)25-Final-gre-Greece-Public_watermark