Ellinika Hoaxes sag

Ellinika Hoaxes udfører mod betaling propaganda- og desinformationskontrakter.

Alt dette kommer tydeligt frem gennem statslige dokumenter, som er bevis på retssager i Amerika.

Sådan blev Ellinika Hoaxes også afsløret.

Gennem en juridisk tvist i Amerika mellem administrationen af USA’s præsident Joe Biden med sagsøgte U.S. DEPARTMENT OF STATE, 2201 C Street NW., Washington, DC 20520., og sagsøger America First Legal (AFL) ledet af seniormedlemmer fra Donald Trumps administration og herunder præsident Trumps tidligere seniorrådgiver, stabschef, viceanklager og budgetdirektøren.

Efter et relateret civilt søgsmål nr.: 22-3386 indgivet af AFL mod STATE DEPARTMENT, blev kommunikationsregistre offentliggjort i henhold til American Freedom of Information Act.

Blandt dem er der også en hemmelig liste over personer.

HER ER DEN HEMMELIGE LISTEc9528080-7a48-49aa-8c9a-29da19ecaf97

Den hemmelige liste består af journalister og enkeltpersoner med forskellige kapaciteter, hvoraf mange også tilfældigvis er NGO-administratorer, der fremmer propaganda på vegne af den amerikanske regering. Mange af dem er finansieret gennem en labyrintisk struktur ejet af George Soros.

I disse filer afslørede alle de kommunikationsfiler, der blev offentliggjort i henhold til Freedom of Information Act (FOIA) i Amerika, resultatet af en juridisk kamp, den modus operandi, hvormed udenrigsministeriet arbejdede med Global Engagement Center (GEC) for at ” bekæmpelse af såkaldt “desinformation” og “mod-desinformation” ved at udføre statspropaganda gennem villige deltagere, private medieorganisationer og ngo’er ejet eller direkte eller indirekte finansieret af George Soros.

Selvom GEC’s mission formodes at bekæmpe udenlandsk desinformation i udlandet, afslørede AFL tidligere, at GEC støttede USA’s præsident Joe Bidens indsats i Det Hvide Hus Nationale Sikkerhedsråd (NSC) for at dele “erfaringer fra CDC og opgørelse om håndtering af bortskaffelsesinformation i virkeligheden tid” i hele det føderale land, ligesom det blev gennemført i Europa, Afrika mv.

Efter AFL’s FOIA-anmodninger om at indhente optegnelser vedrørende GEC-bevillinger outsourcing af regeringspropaganda og censur til private NGO-organer osv., blev der indhentet dokumenter, som beviser, at:

GEC koordinerer med et globalt Soros-, Gates-, Omidyar- og Big Tech-kartel, der finansierer “faktatjekkere” som Ellinika Hoaxes gennem Poynter Institute’s International Fact-Checking Network for at kontrollere medierne internationalt Poynter Institute for Media Studies – som driver Politifact – og medlemmer af IFCN, modtog indledende finansiering fra det amerikanske ministerium for statsfinansierede National Endowment, Omidyar Network, Google, Facebook, Bill & Melinda Gates Foundation og George Soros Open Society Foundations.

SÅDAN OPSTANDER ORGANISATIONSSTRUKTUR


organogramma_Ellinika Hoaxes_George_Soros_w


National sikkerhed aspekt.

Det, der uomtvisteligt fremgår af ovenstående data, er, at Ellinika Hoaxes også beskæftiger sig med tyrkere.

Og det er her, det mest alvorlige spørgsmål om landets nationale sikkerhed opstår med hensyn til, hvad der er blevet kommunikeret og instrueret mellem tyrkerne og befolkningen i Ellinika Hoaxes både i Grækenland og på tyrkisk jord, siden grundlæggerne og lederne af ngo’en Ellinika Hoaxes var militære Personale i Grækenland på det tidspunkt og tyrkerne som kendt tæt på ekstremistiske elementer, der ifølge den tyrkiske regering udpegede Terrorister PKK, andre strafferetligt ansvarlige FETÖ, “Fethullahist Terrorist Organization” som anstiftere af demonstrationer og forsøg på voldelig at vælte den tyrkiske regering.

Production-AFL.pdf