Finansiere af det græske politiske parti New Democracy med offshore-selskaber i skattely.

Offshore-virksomhedsejere på Kanaløerne, såsom Ms. Despina Pantopoulou – Natsis hustru til Tryphonos Natsis, folk fra Stelios Zavvos og George Soros er finansierne af New Democracy i overensstemmelse med data.


eidiki_ekthesi_esodon_dapanon_eyroeklogon2019_watermark


Følg pengene…

Det græske selskab, der køber snesevis af ejendomme i landet under navnet ORILINA PROPERTIES ANONYMOUS REAL ESTATE INVESTMENT COMPANY har som sin eneste ejer/aktionær offshore-selskabet OPH INVESTMENTS LP med base i Jersey (3rd Floor 37 Esplanade St. Helier Jersey JE1 1AD Jersey),

Offshore-selskabet OPH INVESTMENTS LP ejer igen et andet offshore-selskab OPH INVESTMENTS LIMITED med et lignende sæde i Jersey (3rd Floor 37 Esplanade St. Helier Jersey JE1 1AD Jersey), og med dens angivne aktiekapital på kun 25.000 Euro.

Ejeren med en kapital på 25.000 euro Offshore-selskaber i Jersey OPH INVESTMENTS er også eneejer af det græske selskab ORILINA PROPERTIES, og de har betalt (ifølge deres erklæring) beløbet på 105.000,00 euro til aktiekapital.

Ingen beder om at vide, hvordan ejeren af ORILINA PROPERTIES, offshore-selskabet OPH INVESTMENTS på 25.000 euro, finder, og hvordan han bringer til Grækenland-E.U. beløbet på 105.000.000 Euro fra skattelyet Jersey.


ORILINA REIC FINANCIAL STATEMENTS 31.12.2022

AAAAAAAAAAAA Enquiry Output Document_IN351734_w

Fra udtalelser fra selskabet ORILINA i Grækenland siges hr. Tryfon Natsis og hans kone, fru Despina Pantopoulou – Natsis, at være ejere af de offshore-selskaber, der kontrollerer det græske selskab Orilina, som de administrerede af

Mr. Stelios Zavvos, bror til den afdøde vicefinansminister Giorgos Zavvos (han var minister i Mitsotakis-regeringen med ansvar for at føre tilsyn med det finansielle system, dvs. bankerne),

Hr. Alexandros Samaras, bror til den afdøde premierminister Antonis Samaras,

Fru Miranda Xafa, tidligere administrerende direktør for Den Internationale Valutafond (som også var tidligere associeret med den afdøde premierminister Konstantinos Mitsotakis og far til den nuværende premierminister i Grækenland),

Fru Despina Pantopoulou, hustru til Tryfonos Natsis (der, udover at være finansmand af New Democracy, også er aktionær i et offshore-selskab ifølge Orilina Pandas udtalelse),

Hr. Platonas Monokrousou, tidligere chef for Eurobank etc.


BBBBBBBBBBBBB OPH INVESTMENTS LIMITED 5840890_w

Noget lugter…meget dårligt.

Brevan Howard Group ejer ifølge officielle data kun 1/en aktie af 1/en euro af de 25.000 aktier udstedt af offshore-selskabet OPH INVESTMENTS LIMITED.Offshore-selskabet OPH INVESTMENTS LIMITED som ejer 100% af OPH Investments LP ifølge de officielle data fra Jersey og eneejer af det græske selskab Orilina.

Hvordan resten af ​​ovenstående resulterer med procentdele af aktionærejerskab osv., på samme måde for de 105.000.000 euro, der er kommet til Grækenland, er det op til Grækenlands anklager at fortælle os.


CCCCCCCCCCCCC OPH INVESTMENTS LP article of associations 5646396


Forståeligt nok viste de kun 80% af aktionærerne i det græske selskab Orilina.

De resterende 20 %, dvs. +20.000.000 Euro kapital og fortjenesten af investeringerne er ikke afsløret for offentligheden og kunne teoretisk set være i hænderne på Grækenlands premierminister eller hans kone under den velkendte nomineringsmetode fra direktører til aktionærer og endda kontohavere. Den græske udenrigsminister Stavros Papastavrou er specialiseret i denne slags metoder.

Logisk set vil ingen nogensinde vide dette, fordi det græske firma Orilina ikke er blevet revideret, og det vil heller aldrig blive revideret med et sådant personale, som det har.

 

Hvad der er lovligt, er ikke nødvendigvis etisk… forbrydelsen insiderhandel er en kriminel handling?

dem alle ovenover, mens de sad i regeringen, ministerierne, de internationale organisationer og bankerne vidste før nogen af os, hvad der ville ske i vores land, for bortset fra den første information havde de også beslutningskraften.

Men forbrydelsen insiderhandel er en strafbar handling, selv om det er blevet en nationalsport i Grækenland, skal de europæiske institutioner gribe ind og beskytte de græsk-europæiske borgere.

Politikere, der deltager i “nationalsporten” efter deres valgperiode, bliver rigt belønnet i ledelsesstillinger i virksomheder, der opererer i Grækenland af et væld af offshore-virksomheder, skyggefulde ejerskabsenheder uden den mindste kontrol, eller den mindste chikane fra de anklagende myndigheder i Grækenland, uden skam ingen af dem.