Retfærdighed i Grækenland er ikke upartisk, er en bande.

Det siger politikerne i Grækenland.

Fra Mr. Kostas Tzavaras, minister og medlem af parlamentet for det regerende parti Nyt Demokrati, som også er en respekteret jurist og praktiserer jura.

I et tv-program bliver han spurgt af Journalisten
Journalist: Du siger, undskyld, nu rejser du et meget alvorligt spørgsmål, du siger, at vi skal acceptere, at der er et problem med retsvæsenets uafhængighed.

Kostas Tzavaras: (svarede leende) du, det vil sige, hvad tror du, at retsvæsenet i Grækenland er upartisk?

Helt til f. Grækenlands premierminister Mr. Antonis Samaras og nuværende medlem af parlamentet for det regerende parti Nyt Demokrati. Som i et interview, han gav til en journalist for Justice, udtalte, at viceministeren og de øverste anklagere er en bande:Journalist: To ord om disse chokerende afsløringer fra (anklager) Angeli, der viser omfanget af hele situationen.

Antonis Samaras: Se, fra det første øjeblik sagde jeg, at det var en bande, og dem, der ikke troede på det dengang, tror på det i dag. Denne historie skal renses grundigt og til ende.

Både journalisten og den tidligere premierminister Antonis Samaras henviser til den meget roste Novartis-sag, finansieringen af ​​landets politikere og handlingen fra vicejustitsminister Dimitris Papagelopoulos med kodenavnet “Rasputin” og korruptionsanklageren Eleni Touloupaki og mange andre viceanklagere, anklagere og dommere i Grækenland, der anklager hinanden for strafferetlig forfølgelse uden beviser og for at være en bande.

BEMÆRK: Grækenland er medlem af Den Europæiske Union, og alt, hvad der står om retsstaten, retfærdighed og bander bestående af anklagere og vicejustitsministre viser, at korruption i landet ikke har nogen grænse, og landet har ingen plads i den europæiske union med en sådan “kvalitet”.

Om hvem “Rasputin” er

Viceanklageren ved Højesteret Hr. Angelis udtalte, at den tidligere anklager for højesteret Xeni Dimitriou havde fortalt ham, hvem han var, og tilføjede, at rollen som “Rasputin” var kendt meget godt af den tidligere anklager for højesteret Xeni Dimitriou, den tidligere justitsminister Michalis Kalogirou og tidligere inspektør Maria Papaspyrou. Det påstås endda i hans vidneudsagn, at han henviste til møder, han havde med alle tre (Kalogirou, Dimitriou og Papaspyrou), hvor det blev aftalt at fjerne Touloupaki for at stoppe den indflydelse, som “Rasputin” havde på hende.

Især hr. Aggelis vidnede angiveligt, at “Mrs. Touloupakis opførsel viste, at der var en person, hvis ordrer hun fulgte, som var stærkere end både anklageren for højesteret og mig.” Han fremlagde angiveligt dokumenter for at bevise sine påstande, og især et dokument sendt til ham af Maria Papaspyrou om, at hun modtager trusler fra Mrs. Touloupaki for at afslutte efterforskningen.

Ud over Novartis henviste han også til andre sager, for hvilke han fordømte “Rasputin”-indgreb, mens han angiveligt hævdede, at der siden 2013 havde været sager i korruptionsanklagemyndigheden, som slet ikke var blevet indledt, mens for andre, der kom ind. filen, siges han at have sagt “at hvis der kommer en undersøgelse, vil nogle gnide sig i øjnene.” Hertil kommer Mr. Aggelis citerede ti grunde, som ifølge ham beviser “Rasputins” indgriben i korruptionsanklagemyndigheden, blandt hvilke han også citerede klagerne fra den tidligere leder af korruptionsanklagerens kontor, Eleni Raikou, og tilføjede, at Raikous og hans klager er på samme bølgelængde.

Endelig bekræftede han over for anklageren Mr. Evangelos Zaharis alle sine rapporter til Højesteret indtil videre og gentog, at der havde været en forudgående afgørelse fra Mrs. Touloupakis for i slutningen af ​​2018 at forfølge strafferetlig retsforfølgning uden beviser mod tre politikere i Novartis-sagen.