Bayraktar.

Den tyrkiske ingeniør og forretningsmand, leder af det tyrkiske firma Baykar og arkitekt bag de første indenlandske og operationelle systemer af Bayraktar UAV ubemandede fly

Mr. Selçuk Bayraktar (født den 7. oktober 1979 ifølge den elektroniske fil fra det tyrkiske politi),At selv agenterne fra den tyrkiske efterretningstjeneste MIT ikke kunne beskytte ham mod spionageaktiviteten i Tyrkiet af den græske agent for National Intelligence Service (NIS) Emmanouil Ath. Hatzisavvas, oprindeligt fra Agios Isidoros, Rhodos, som optrådte i mange år med stor succes i Tyrkiet.

Succeserne for den græske agent for (NIS Emmanouil Ath. Hatzisavvas var lige så store som f.eks. afsløringen af ​​det nye d. 2015 ubemandede program for Tyrkiet Bayraktar Akıncı og selvfølgelig den ulovlige salg af Schengen Visa i Tyrkiet af den græske konsul og historien under kode “Papachristos” af den velkendte Raspoutin-figur været den tidligere vicejustitsminister, at direktøren for den græske efterretningstjeneste Giannis Roumbatis afsluttede spionageaktiviteterne i Tyrkiet af frygt for politiske problemer og tyrkiske reaktioner.