Anklager Dogiakos til eftersøgt person Hatzisavvas, for at blive retfærdiggjort, skjulte du en del af din sag ved at adskille Wind Park of Rhodes SA fra din rekruttering i Secret Service – NIS på trods af at du var en eftersøgt person.

TOPSHEMMELIGT TELEFONUDDRAG

Mellem Internationalt eftersøgt græsk hr. Emmanouil Ath. Hatzisavvas

og lederen af ​​den græske højesterets anklagemyndighed Anklager hr. Isidoros Dogiakos.

Højesterets anklager, Isidoros Dogiakos, spørger Emmanouil Ath. Hatzisavvas -som de har ønsket – for at give ham retfærdighed, for at vidne på en sådan måde, at de favoriserer de kriminelt ansvarlige græske politikere.Hovedanklageren for højesteret, hr. Isidoros Dogiakos, anmoder den internationalt eftersøgte Emmanuel Ath. Hatzisavvas for at adskille den skandaløse sag om WIND PARK OF RHODOS S.A.,for hvilket de involverede stråmænd af ministerens bror Giorgos Zavvos, Stelios Zavvos., med sagen om hans rekruttering til den nationale efterretningstjeneste (NIS) og hans spionageaktivitet i Tyrkiet, endda dog, da det blev besluttet, Emmanuel Ath. Hatzisavvas var samtidig en eftersøgt person.

Ansættelsen af ​​hr. Emmanuel Ath. Hatzisavvas til NIS blev politisk besluttet på højeste niveau, mens han på samme tid var en internationalt eftersøgt person af Dodekaneserne Appeals Court Prosecutor’s Office.

Som et resultat af denne beslutning – som anklageren for højesteret, hr. Isidoros Dogiakos ved bedre end nogen anden – er alle involverede i denne sag strafferetligt ansvarlige fra den ansvarlige premierminister, der fører tilsyn med den nationale efterretningstjeneste (NIS), de involverede ministre NIS, og de øverstbefalende for NIS, til de tilsynsførende anklagere for legitimiteten af ​​NIS.

Lederen af ​​højesterets anklagemyndighed, anklager Isidoros Dogiakos – som kender til det kriminelle ansvar, der fandt sted bedre end nogen anden – forsøger at overbevise den internationalt eftersøgte græske og tidligere NIS-agent hr. Emmanuel Ath. Hatzisavvas at gøre dem en tjeneste og ikke i én sag at inddrage de to aspekter af hans sag, der er under kriminel efterforskning på europæisk plan, for at undgå bagatelliseringen af ​​retsvæsenet og trække Grækenland som et udpeget korrupt regeringsland på trods af at han er medlem af Den Europæiske Union.