Den tyrkiske MIT-kommandør Hakan Fidan, ven af terrorist-IRAN.

Hakan Fidan, chef for den tyrkiske efterretningstjeneste, også kendt som MIT.

Alt om den tyrkiske hemmelige tjenestechef (MIT) er tophemmeligt.

Selv året for hans fødsel er hemmeligt, og hans alder tilskrives groft sagt “Født 1968 (alder 53-54)”Det gælder dog ikke for de græske efterretningstjenester, som ved meget, og det skyldes, at den hemmelige agent for EYP Emmanuel Aths mangeårige spionagearbejde. Hatzisavva i Tyrkiet havde ydet det maksimale.

Ligesom numrene på mindst 2 mobiltelefoner 00905326730009 og 00905322184662 brugt af den øverstbefalende for de tyrkiske efterretningstjenester Hakan Fidan, og blev kendt af den græske NIS, mens den græske hemmelige agent for den nationale efterretningstjeneste Emmanuel Ath. Hatzisavvas opererede i Tyrkiet.

Ud over de simple problemer, såsom kropstypen af ​​Hakan Fidan med en højde på 1,87m. og vejer 100 kg., og at han kan engelsk siden han studerede på American University of Maryland, at han har et B-klasse kørekort, at han bor i Ankara og er gift med Nuran Fidan,at de har 3 børn og at Præsidenten Recep Tayyip Erdogan er hans bedste mand, da han overværede sin søns bryllup, der fandt sted i mødelokalet i Ankara Handelskammer i 2014.Baseret på den indsamlede information er Hakan Fidan også iranernes betroede samarbejdspartner, specifikt IRGC (Iranian Islamic Revolutionary Guard Corps) (IRGC), fordi han deler mullahernes revolutionære vision og nærer anti-amerikanske og anti-israelske følelser , og at han har en nær ven af ​​Faruk Koca, der beskrives som en terrorist, der handler på vegne af iranerne.

Ifølge det hemmelige dokument fra den tyrkiske sikkerhed, der havde modtaget tilladelse til at aflytte telefonsamtaler med de to mænd, efter ordre fra anklageren ved siden af ​​Muhammed Fethullah Gülen, var grunden til at kende forholdet og de to mænds planer , selv om den første Faruk Koca kendte Terrorist.Alt dette sker i Tyrkiet på trods af at det er NATO-medlem og et land, der har ansøgt om at blive medlem af Den Europæiske Union, på trods af at dets ICC’s holdning til spørgsmålet er årsagen til en række forbrydelser, det har begået.