Den tidligere chef for den nationale efterretningstjeneste – NIS, hr. Giannis (Yiannis) Roubatis, frontmand for forretningsinteresser i Dubai og andre.

Den tidligere guvernør for NIS, hr. Giannis (Yiannis) Roubatis, en tidligere journalist involveret i store og mange skandaler i landet, blev valgt af ukendte personer til at repræsentere udlændinges interesser i Grækenland, og dette viser tydeligt netværket af virksomheder, som han fandt ud af ingenting at klare sig.

I de virksomheder, der optræder som frontmand for udenlandske, ukendte interesser, uden at nogen ved, om de er venlige eller ej interesser for vores land, har den tidligere guvernør for NIS, hr. Giannis (Yiannis) Roubatis, inkluderet andre aktører – agenter fra den nationale efterretningstjeneste – NIS, såsom fru Paraskevi Efstathiou kendt for andre mørke aktiviteter i efterretningstjenesten, National Intelligence Service – NIS.Det er overraskende, at hr. Yannis Roubatis fandt tiden og netværkede så godt i udlandet med udlændinge efter så stor arbejdsbyrde, at han havde påtaget sig den stilling, han havde som øverstbefalende for den nationale efterretningstjeneste i Grækenland, udover det på tidspunktet for ansvaret. ved National Intelligence Service – NIS, i stedet for at forsvare landets interesser, havde han engageret sig i en kommerciel agent i NIS-regi i så mange år ved at udnytte statshemmeligheder, det er uvist, hvordan og om han foretog transaktioner med de oplysninger, han kendte.

Hvilke tjenester solgte han for at blive valgt som den bedst egnede mand i Dubais interesser?

I de samme virksomheder har den tidligere guvernør for NIS, hr. Giannis (Yannis) Roubatis, også sat sin kone, der præsenterer sig selv som pensioneret statsborger på trods af at hun er 59 år gammel, til at deltage i virksomheder af arabiske interesser med titusinder af millioner af euro af kapital, og det er ikke kun investeringsselskabet med navnet DRUZY REAL ESTATE – REAL ESTATE EXPLOITATION ENESTE INDIVIDUELT LIMITED LIABILITY COMPANY, der har en aktiekapital på over 20m Euro.

Tilfældigvis blev et andet vigtigt vidne fundet dødt i Dubai, før den tidligere chef for NIS, hr. Giannis (Yannis) Roubatis, før optræden som fronten for Dubais forretningsinteresser, i sagen om narkofartøjet Noor 1. Den græske forretningsmand, kaptajn Vassilis Georgiadis, der boede i Dubai og siden 2018 desperat har forsøgt at komme i kontakt med de græske retsmyndigheder for at give oplysninger og beviser om denne store sag om korruption af statslige embedsmænd, som var forbundet med tilfælde af Noor One.