Panos Kammenos tidligere forsvarsminister, præsident for de uafhængige grækere AN.EL.

Grækenlands tidligere forsvarsminister, Panos Kammenos, er det største eksempel på korruption i landet, som involverer politikere, anklagere og dommere.

Hvordan skulle man ellers kunne forklare skandalen med salg af krigsmateriel til Saudi-Arabien.

Lad os huske på, at efter offentliggørelsen af dokumenterne af en agent fra den græske efterretningstjeneste EYP/NIS, hr. Emmanouil Ath. Hatzisavvas, der lækkede forsvarsministeriets ulovlige kontrakter på sociale medier

Forsvarsminister Panos Kammenos i sit forsøg på at dække over lækagen vedrørende skandalen med S. Arabiens brugte forfalskede dokumenter under hans undskyldningstale i det hellenske parlament.


EGGRAF~1

Siden da og til trods for, at forbrydelsen kendt som S. Arabien-skandalen var genstand for en særlig klage fra Det Nye Demokrati i en pressekonference https://www.youtube.com/watch?v=guegYz8R2Pk afholdt af det nye demokratis daværende skyggeministre for indenrigs- og justitsministeren, og i dag minister for Makis Voridis i den græske regering med premierminister Kyriakos Mitsotakis har ikke udøvet forfølgelser, og alle går fri.

Panos Kammenos bevæger sig frit rundt med en større luksusmotoryacht, som han erhvervede sig efter sin embedsperiode som politiker til en værdi af hundredtusindvis af euro-penge af uspecificeret oprindelse. Panos Kammenos havde og opretholder meget tætte relationer til Putins inderkreds, hvad end det betyder.

De politikere, der gjorde S. Arabiens skandale til en fiesta af grunde før valget, går også fri, og de dækker det op til i dag, ligesom indenrigsministeren hr. Makis Voridis blandt mange flere inklusive justitsministeren osv.

Anklagerne assimilerede “Strudse-adfærden” i deres hverdag, nogle for at undgå at miste deres job og andre fordi de var fortrolige med omsorgen for kriminelle og tilsløringen af forbrydelser, de begår med deres handlinger.

Grækenlands tidligere forsvarsminister Panos Kammenos’ kriminelle aktivitet er blevet genstand for en korruptionsundersøgelse hos OLAF for dårlig forvaltning af europæiske støttefonde til migration i Grækenland og relaterede parlamentariske spørgsmål i forskellige parlamenter i Den Europæiske Union, blandt dem og kongeriget Danmark.


URU_AL~1

https://www.ft.dk/samling/20201/almdel/uru/spm/89/svar/1741264/2326692/index.htm