Lederen af ​​den græske efterretningstjeneste bag EurActiv-medienetværket.

Yiannis Roubatis Generaldirektør for National Intelligence Service (NIS – Greek Secret Service) https://en.wikipedia.org/wiki/National_Intelligence_Service_ har været skyggemanden for EurActiv-medienetværket i Grækenland.

EurActiv hemmeligholdt det faktum, at Yiannis Roubatis var leder af Secret Service (NIS) i Grækenland, mens han handlede på deres vegne og for deres interesse på samme tid.

Denne hemmelighed opbevares sikkert bag en græsk NGO uden offentlige optegnelser.

Yiannis Roubatis, generaldirektøren for den græske nationale efterretningstjeneste (NIS) med et “skygge” netværk af græske ngo’er holdt hemmelig sin kontrol på EurActiv-nyheder i Grækenland.

Denne ngo, der blev brugt til denne cover-up, var det såkaldte EIPE – European Institute for Education and Culture, der havde ejerskabskontrollen til udelukkende at administrere og lede EurActiv.gr-nyheder. http://www.eipe.eu/our-portals.html

Da denne information kom til vores viden, slettede Yiannis Roubatis alle filer i et forsøg på ikke at efterlade spor af deres eksistens, troede han, at han var reddet. Det skabte samtidig en fiktiv spionhistorie mod ham for at dække hans ulovlige handlinger. Science fiction-scenariet blev hjulpet til at blive skabt af formodede velrenommerede aviser i Grækenland ‘I KATHIMERINI’ og ‘TA NEA’ deres journalister, som offentliggjorde de falske nyheder for at hjælpe med den yderligere eksponering af chefen for den hellenske nationale efterretningstjeneste (NIS) Yiannis Roubatis. Lad os antage, at alt dette havde en pris.


Σχεδιο υπονομευσης της ΕΥΠ

Men alle oplysninger, dokumenteret, er tydelige i vores besiddelse for at bevise det modsatte.Yiannis Roubatis opgaver, dvs. været leder af den græske efterretningstjeneste (NIS) og ejeren af ​​det græske EurActiv-medienetværk, begge i konflikt med græske nationale interesser, da han blev sponsoreret-betalt af tyrkiske kilder.


TÜSİAD EURACTIV SPONSORSHIP_watermark

Mange kunne i dag spørge, hvilken slags og hvor mange oplysninger han solgte til tyrkerne for at blive så generøst sponsoreret af dem.

EurActiv indgår også aftale med verdens førende geopolitiske efterretningsplatform STRATFOR


SOS FILE STRATFOR EURACTIV Agreement w signatures_watermark

Værd at nævne, at EurActiv modtager økonomisk støtte fra EU og andre private kilder.


eipe details_watermark

Our Projects - European Institute of Education and Culture_watermark

La coalition au pouvoir en Grèce joue un jeu dangereux – EURACTIV.fr_watermark

Cooperations - European Institute of Education and Culture_watermark

Content Partners – EurActiv prnt 7 april 2016_watermark

[La dernière réunion des trois dirigeants de la coalition au pouvoir en Grèce au lendemain de la décision inattendue de fermer l’ERT, la société publique de radiodiffusion, n’aboutira pas nécessairement à des élections, même pas exclu n’ ecrit Yiannis Roubatis.

Yiannis Roubatis, ancien eurodéputé grec du PASOK, est le fondateur et l’éditeur d’EURACTIV Grèce.] http://www.euractiv.fr/section/europe-sociale-emploi/opinion/la-coalition-au-pouvoir- en-grece-joue-un-jeu-dangereux/

Med et netværk på mere end 100 journalister hævder EurActiv at være det mest pålidelige medienetværk for europæiske nyheder, og hvordan det kunne være anderledes, når informationskilden er Yiannis Roubatis, generaldirektøren for den græske nationale efterretningstjeneste (NIS).

www.euractiv.com kommer med mange samarbejder mellem europæiske politikere, EU-embedsmænd og bidrag gennem samarbejde med tænketanke; og NGO’er, især Mr. SOROS grundlagde NGO “Open Society Foundations” [ www.opensocietyfoundations.org ] [ http://www.euractiv.com/about-euractiv/euractiv-s-partners/content-partners/ ]

I dag september 2022, Yiannis Roubatis ser ud til at være en multimillionær i euro, da han og hans kone administrerer et selskab, hvis kapital er over 20 mio. EUR, ejer af minimum 2 villaer med uoplyst indtægtskilde på det prestigefyldte sted i Lagonisi, Attica, Grækenland https://www.greekcorruption.dk/da/ungle-john-giannis-roubatis-tidligere-chef-for-den-nationale-efterretningstjeneste-nis/

Yderligere,Yiannis Roubatis han bliver afhørt af det græske parlamentariske særlige undersøgelseskontor vedrørende en række ulovlige overvågninger og andre ulovlige handlinger.

Ud over,Yiannis Roubatis i overensstemmelse med en retssag rejst mod ham af den kvindelige embedsmand Mrs. A.R. Efterretningstjenesteagent, han er anklaget for vedvarende seksuel chikane, retsmødet afventer. Rapporter siger, at sagen bliver forsinket af korrupte embedsmænd i Justice, for at Roubatis ulovlige handlinger bliver underlagt forældelsesfristen.